Profil tvrtke Tissot

Tissot, koristeći svoj potpis 'Innovators by Tradition' (Inovatori tradicijom), oduvijek je bio u vrhu sa proizvodnjom i inovacijom od svog osnutka davne 1853. godine.
Danas, Tissot pripada Swatch grupi koja je svjetski najveći distributer i proizvođač satova. Svoj dom pronašla je gradu Le Locle koji se nalazi u planinskom lancu "Jura", ali sam brand pristutan je u 160 zemalja.

Vodstvo u inovaciji omogućilo je proizvodnju hi-tech proizvoda od specijalnih materijala i naprednih funkcija. Širok izbor omogućuje veliki opseg visokokvalitetnih satova, atraktivnih cijena, što je ujedno i primarni cilj branda, izrada izvrsnih satova dostupnih svima.

Službeni partner FIBA, AFL, MotoGP™, FIM Superbike, Svjetkog prvenstva u biciklizmu, mačevanja i hokeja na ledu, Tissot je predan poštivanju tradicije pridodajuči važnost osnovnim vrijednostima, preciznost, radu i postavljanju novih standarda.

Ambasadori

Profesionalni francuski košarkaš Tony Parker pridružuje se Tissot  ambasadorima 2010 g. Kapetan francuske reprezentacije ujedno je i igrač za NBA Antonio Spurus tim.Uz izuzetne rezultate u NBA ligi, 2005 na europskom prvenstvu dovodi svoj francuski tim do bronze. Njegov moto je "I don't like wasting time, which is why I am the ambassador for Tissot." (hr. Ne volim gubiti vrijeme, zato sam ambasador za Tissot.)
Danica Partick, rođena 1982 u Beloit-u, kreće s svojom karijerom u go-kartingu sa 10 godina. Najveći vrhunac ostvarila je 2005 tijekom IndyCar Formula racingu kada je vodila 3 kruga za redom, te ušla u povijest kao prva žena koja je vodila krug u Indy 500. 2009 potukla je svoj vlastiti rekord završivši na najvišem mjestu koje je ikada ostvarila bilo koja žena u utrci. 2011 godine odustala je od IndyCar utrka i prebacue se u NASCAR gdje je 2010 srušila rekorde svih žena u utrci prije sebe.